Monday, 4 April 2016

Teknologi yang digunakan dalam penghasilan Premium Beautiful

Hai all!

Petang2 ni Diana nak share teknologi yang digunakan dalam penghasilan korset Premium Beautiful

PB menggunakan teknologi tiga negara:
1⃣Teknologi Jerman untuk jenis kain yang sama macam Dr Sheikh Muzaffar Syah pakai ke angkasa lepas dan orang scuba diving menyelam. Fabrik akwatek & akwadyne menyerap peluh dengan baik dan mengering dengan cepat. Sebab tu boleh pakai setiap hari.
2⃣Teknologi USA untuk jahitan yang dipanggil stereoskopik iaitu tak mudah koyak dan tahan lama. Ia dijahit sebanyak 32 lapisan untuk lebih tahan lama.
3⃣Teknologi Jepun untuk FIR nya dan kita memang tau Jepun terkenal dengan teknologinya yang advance 10 tahun.



No wonder lah dapat memenangi Best Body Shaping Lingerie dalam Readers'Choice Award 2015

Kelebihan Far Infrared Rays dlm Premium Beautiful

✔Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh
✔Meningkatkan kadar metabolism
✔Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan(membantu pesakit asthma)
✔Mengelakkan pertumbuhan bakteria
✔Mengeluarkan peluh asid.
✔Menggalakkan tumbesaran lebih teratur
✔Mengekalkan kesegaran badan.
✔Mengurangkan kandungan asid dalam darah (membantu pesakit gout)
✔Tidur lebih nyenyak
✔Menghilangkan bau badan
✔Menghilangkan kulat dan bau

Fungsi Long Bra




Fungsi Waist Nipper



Ramai yang kerja mengadap pc or buat kerja berat alami masalah sakit belakang dan sakit pinggang . Premium Beautiful waist nipper membantu mengurangkan masalah tersebut.

Kita pun ada scoliosis & slip disc patient yang cuba pakai waist nipper. Lelaki pun boleh cuba ☺

Fungsi Long Girdle



šŸŒ€Menyokong rahim selepas melahirkan
šŸŒ€Menstabilkan hormon
šŸŒ€Mengurangkan senggugut
šŸŒ€Membantu perlekatan janin
šŸŒ€Mencantikkan punggung
šŸŒ€Mengurangkan keputihan

Promo Premium Beautiful

<<Jimat RM600- RM1500>>


šŸ˜²šŸ˜²šŸ˜²

PB ni lebih jimat dari yang anda sangkakan. Sbb tu ada yang beli set kedua lepas puas hati pakai set yg pertama.

Memang berbaloi2!!!

Beli 1 set jimat RM600
Beli 2 set jimat RM1500

Love,

DIANA HASSAN
Premium Beautiful Expert
0127404740

No comments:

Post a Comment